http://rahovecpress.com/wp-content/uploads/2015/08/UCK.jpg - UCK

Associated Press së fundi ka publikuar shumë video në internet, në mesin e tyre disa edhe për Kosovën, të cilat sjellin momente të rëndësishme dhe interesante të historisë së re.

Në një prej tyre, shfaqet një miting triumfues i organizuar në Rahovec menjëherë pas çlirimit të vendit, nga Ushtria Çlirimtare e Kosovës, transmeton lajmi.net.

Aty shfaqet edhe lideri politik i UÇK-së, Hashim Thaçi, teksa mbanë një fjalim para mijëra njerëzve të mbledhur në një hapësirë publike të qytetit. /lajmi.net