albin

Deputeti i opozitës, Albin Kurti ka hedhur gaz lotsjellës në sallë të Kuvendit. Në sallë të Kuvendit tashmë është krijuar një atmosferë e rënd dhe tymi ka shkaktuar që të vijë erë e keqe dhe të ketë probleme për frymëmarrje. Deputetët e pozitës në kushte të jashtëzakonshme kanë vazhuar me pikat e rendit të ditës, duke miratuar ligjet e parapara për këtë seancë. Punimet e Kuvendit me kaq kanë përfunduan. Albin Kurti hodhi gazin lotsjellës në sallën e Kuvendit (Foto)