largea_kallashi1442215511

Donjeta Kosumi, e njohur si Kallashi, ka provokuar përfaqësuesen e Serbisë. Përfaqësuesja e Serbisë është provokuar rëndë nga Donjeta Kosumi, e njohur si Kallashi. Kjo e fundit ka publikuar në internet një fotografi me të brendshmet kuqezi dhe me kapelë që ka stemën e UÇK. Kallashi e ”kallë” Serbinë, ja si e provokon (FOTO)​Kallashi provokon rend Serbinë (FOTO)