http://rahovecpress.com/wp-content/uploads/2015/06/Bletet1-690x518.jpg - Bletet1-690x518Islam Gashi është mik i bletëve. Ai është nga fshati Sopniq i Rahovecit dhe ka 360 koshere me bletë. Punën e bën me shumë vullnet dhe kujdes. Kur këto dyja vijnë në shprehje padyshim se mjalta është shumë e mirë, raporton Telegrafi.

Rritja e numrit të koshereve tregon për përgjegjësinë që ky fermer e ka në punë. Krenar me bletarët tanë. /Telegrafi/

http://rahovecpress.com/wp-content/uploads/2015/06/Bletari.jpg - Bletari http://rahovecpress.com/wp-content/uploads/2015/06/Bletet.jpg - Bletet