Nëse ai bën një nga këto gjëra gjatë takimi tuaj, ka diçka që nuk shkon

Kohët kur keni dalë në një takim, duke mos ditur saktësisht se çfarë të prisni, çfarë saktësisht dëshironi, por edhe pse saktësisht po dilni, tani mund t’i përkasin të shkuarës. Sa më tej të shkoni, aq më mirë e kuptoni veten dhe dëshirat tuaja. Dhe kjo do të thotë se nuk do të toleroni më marrëdhënie që nuk mbarojnë askund, përveç nëse e dëshironi një gjë të tillë, që nuk e mendoj.

Dhe si do ta kuptoni që këto marrëdhënie nuk të çojnë askund? Shumica e shenjave janë aty që në fillim. Por vështirë se mund t’i kuptojmë herët, aq më pak nëse nuk i njohim. Natyrisht që në momentet e para nuk keni nevojë të jeni të njëanshëm, megjithatë ka pika, të cilave do të ishte mirë t’u kushtoni vëmendje, pasi nuk tregojnë më të mirën.

Ai ka harruar atë që keni thënë në mesazhe

Nëse jeni takuar në rrjetet sociale dhe para se të dilni në një takim, keni diskutuar disa tema, të cilat ai tani i ka harruar plotësisht, kjo është një shenjë që mund të zbulojë shumë për karakterin dhe qëllimet që në fillim.

Ai flet keq për ish-et e tij

Ne nuk e bëjmë atë. Pavarësisht se si përfundoi marrëdhënia e mëparshme, ai duke ju shfryrë marrëdhëniet e tij të së kaluarës ndoshta thjesht do të thotë se ju jeni në radhë.

Ai është veshur keq për takimin

Edhe nëse keni rregulluar një shëtitje të thjeshtë, në takimet e para ai të paktën duhet të jetë i rregullt. Në fund të fundit, të dukeni i kuruar do të thotë që ai dëshiron t’ju bëjë përshtypje, por edhe t’ju sharmojë. Përkundrazi, mungesa e interesit mund të reflektohet edhe në pamjen e tij.

Ai tallet me ju për gjërat që thoni apo edhe ato që keni porositur

Ndoshta ai po përpiqet të “thyejë akullin” në këtë mënyrë, por po e bën atë në mënyrën e gabuar. Duke filluar që tani të komentoni për zgjedhjet tuaja (nga më e vogla – tek më e madhja), mendoni se çfarë duhet bërë më pas.

Ai është i pasjellshëm me stafin

Kjo është një shenjë për t’u larguar përgjithmonë.

Ai nuk ju bën pyetje

Nuk po themi të fillojmë një intervistë, por të flasësh vetëm për veten e tij, pa u interesuar të mësosh më shumë për ty, është një nga flamujt më të mëdhenj të kuq./Rahoveci INFO

Ballina
RadioRahoveci
Video
Këmbimi
Moti
error: Ku po shkon !!