http://tvklan.al/wp-content/uploads/2015/10/ERDHI-SERBIA.jpg - ERDHI SERBIA

Për incidentin e autobusit të kombëtares, Ministria e Jashtme e Serbise i ka paraqitur një notë proteste ambasadorit te Shqiperise ne Serbi, Ilir Bocka. Sipas agjencise se lajmeve serbe, B92 Ministria e Puneve te Jashtme në Beograd ka thirrur me urgjence ambasadorin shqiptar.

Sipas deklarates se ministrise serbe, incidenti deshmon te metat serioze te autoriteteve shqiptare ne organizimin e ndeshjes dhe se pret qe autoritetet shqiptare të identifikojne dhe vënë para përgjegjësisë autoret e këtij incidenti.

Megjithatë mediat serbe shkruajnë se ambasadori shqiptar nuk e ka pranuar notën e protestës duke theksuar se incidenti nuk ka qenë domethënës.

Tv Klan