Rita-Afrim-Muqiqi-650x358

Rita Ora ka shkuar ta përshëndesë këngëtarin e mbrëmjes së dasmës, Afrim Muqiqi Rita siç duket ka sjellë një freski të këndshme në dasmën e miqve të saj. Ajo shfaqet gjithmonë e buzëqeshur në fotot e siguruara deri më tani dhe shumë e afërt me të gjithë, Këngtarja me famë botërore madje ka shkuar ta takojë këngëtarin i cili po përkujdeset për argëtimin e mysafirëve, me të cilin ka bërë edhe disa fotografi që Zëri ka siguruar./