139210211841073311894754

  Partia opozitare, Lëvizja Vetëvendosje duket se e kopjoj Korenë e Jugut, kur në seancën e fundit të Kuvendit të Kosovës, hodhi edhe gazë lotsjellës. Ishte pikërisht njëri nga njerëzit kryesor të Vetëvendosjes, Albin Kurti ai e cili e nisi këtë aksion në Kuvend, raporton Gazeta Blic. Ku veprim i opozitës ndonëse u kritikua shumë nga shoqëria civile, mediet dhe një pjesë e bashkësisë ndërkombëtare, për opozitën ky është një aksion simbolik për bllokimin e punës së Kuvendit, raporton Gazeta Blic. Një gjë e tillë më herët kishte ndodhur edhe në Kore të Jugut. Për më tepër shikoni videon.   Esshtë Kora  Jugore ndër shtet  ku një gjë e tillë të ndodhte tek ne. 1:09       https://youtu.be/1a1xUmK6Epw