ll

http://www.zhurnal.mk/preview/600c/ - Arsimtarja më e mirë e vitit në Maqedoni, përjashtohet nga puna Profesoresha e biologjisë Sllagjana Stamenkova është zgjedhur si arsimtarja më e mirë për vitin 2014/2015 nga ana e Lidhjes së punëtorëve të arsimit në R.M., transmeton zhurnal.mk Dhe vetëm pasi që e zgjodhën si më të mirën e përjashtuan nga puna. Sivjet janë dekoruar shtatë arsimtar nga shkolla fillore dhe e mesme. Kjo është një dekoratë e lartë në mesin e arsimtarëve pasi që maten të gjitha rezultatet gjatë vitit shkollor, ndërsa shumica komentojnë se dhurata jepet në mënyrë të ndershme.Por, dekorata për Stamenkova është e kot, pasi që në VMRO-DPMNE kanë vendosur se nuk ka vend për të si arsimtar, gjegjësisht si drejtoresh e Objektit publik shkollor “Zdravko Cvetkovski”, publikoi Fokus.