Ilir-Deda-1

Deputeti i VV-së, Ilir Deda ka vendosur që ndeshjen ta shikojë në prani të Flaka Surroit, të KTV-së, si dhe të disa personave të tjerë, shkruan Gazeta Blic. Këtë e ka bërë të ditur vetë Surroi, ku ka postuar një fotografi në facebook, dhe ka shënuar një mbishkrim. “U mblodhëm me e kqyrë fitorën e Shqipërisë 2:0”, ka shkruar ajo në facebook. Por, shtrohet pyetja se cila është arsyeja që i ka lidhur këta të dy"shefe" e medias! /Gazeta Blic b