http://rahovecpress.com/wp-content/uploads/2015/08/Offchestra.jpg - Offchestra

Bojken Lako dhe grupi Offchestra kanë konfirmuar pjesëmarrjen e tyre në Hardh Fest më 5 dhe 6 shtator.

Artisti nga Shqipëria, Bojken Lako do të jetë performuesi i radhës që ka konfirmuar pjesëmarrjen e tij në festivalin e vjeljes së rrushit në Rahovec.

Përveç tij, pjesëmarrjen e kanë konfirmuar edhe grupi muzikor Offchestra, të cilët kanë porositur të gjithë të bëhen gati për dy mbrëmje të mëdha muzikore në Hardh Fest 2015.

Kta kanë bërë konfirmimet me video të postuara në profilin e ‘Hardh Fest’ në rrjetin social Facebook, siç kanë bërë pak ditë më parë edhe grupi ‘Asgjë sikur dielli’,  ndërsa të gjithë do t’i presin me të vërtetë dy netë të mëdha më 5 dhe 6 shtator në Rahovec.

Në lokacionin ‘Konak’, ku do mbahet festivali, do të ketë edhe https://www.facebook.com/hardhfest/photos/a.1445962915731268.1073741828.1439609246366635/1460440217616871/ - tenda për të fjetur. /lajmi.net

https://www.facebook.com/hardhfest/videos/1466392653688294/ - Video 1 (Bojken Lako)

https://www.facebook.com/hardhfest/videos/1465969610397265/ - Video 2 (Offchestra)