http://rahovecpress.com/wp-content/uploads/2015/08/Bllokada.jpg - Bllokada

Shumë nga ju kujtoni bllokadën e bërë rusëve për mos-hyrje në Rahovec, por pakkush kujton largimin e bllokadës.

Aq më pak, nuk është i madh numri i atyre që kanë parë pamjet e këtij largimi.

Megjithatë, në YouTube ekziston një video e këtij largimi.

Largimi ishte bërë për shkak të vizitës së presidentit të atëhershëm të SHBA-ve në Kosovë, Bill Clinton.

“Këtë gjest, e kemi bërë në formë të respektit për Amerikën dhe Clintonin, në prag të vizitës së tij në Kosovë”, kishte deklaruar atë kohë profesori Masar Vuçitërna.