http://rahovecpress.com/wp-content/uploads/2015/08/jjj.jpg - jjj Sasia e madhe dhe intensiteti i ashpër i shiut të djeshëm që ka rënë në Kosovë ndër tjerash ka shkaktuar dëme të mëdha edhe në sektorin e bujqësisë.

Bujqit që investojnë gjatë tërë vitit, dje më së paku i janë gëzuar shiut të rënë. Në komunën e Rahovecit, që njihet si rajon i bujqësisë, shiu i djeshëm ka sjellë dëme të pariparueshme.

Nëpërmjet disa fotove bujqit paraqesin dëmet që ka shkaktuar shiu, dhe në ndërkohe shprehin dëshpërimin e tyre të plotë me atë se si i gjithë investimi dhe mundi vjetor po u shkon dëme për pak minuta./lajmi.net

http://rahovecpress.com/wp-content/uploads/2015/08/1.jpg - 1 http://rahovecpress.com/wp-content/uploads/2015/08/2.jpg - 2 http://rahovecpress.com/wp-content/uploads/2015/08/3.jpg - 3 http://rahovecpress.com/wp-content/uploads/2015/08/4.jpg - 4